dissabte, 14 de novembre del 2009

Difusió i suport

Els vilatans i les vilatanes de SHS, tant particulars com procedents de diferents entitats, ens hem reunit per crear l’associació SHS Decideix.

Estem organitzant una campanya en la qual pretenem fomentar la participació per dur a terme la Consulta sobre la Independència a SHS. Aquesta iniciativa s’organitzarà conjuntament a molts municipis de la nostra nació el proper 13 de desembre.

La consulta pretén ser una manifestació de participació ciutadana, pacífica i festiva. Volem demostrar amb el nostre vot, com a ciutadans catalans que som, que tenim força i que volem opinar lliurement sobre el què pensem del nostre territori i la nostra cultura.
La consulta, que es presentarà de la mateixa manera a tot el territori, es formularà amb la pregunta següent: “Està d’acord que la Nació Catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?”.

El vot es permetrà a tots els empadronats al poble a partir de 16 anys. S'haurà de presentar el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir. (En el supòsit que no consti, al document identificatiu, el domicili a Sant Hilari Sacalm serà necessari el full d'empadronament).

Us convidem a formar part activa en l'organització de la consulta ja sigui col•laborant en les tasques de divulgació i/o participació que es duran a terme al llarg d’aquest mes o com a voluntaris durant el dia de la consulta. Per contactar amb nosaltres ho podeu fer a l'adreça de correu electrònic:

referendumshs@gmail.com.

Demanem la màxima participació en les votacions ja que és un bon moment perquè s'expressin les opinions dels vilatans/es de SHS. Creiem que aquesta és l'eina més democràtica i lliure de la qual disposem.

Agraïm per endavant la vostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada