divendres, 20 de novembre del 2009

Acte central a Barcelona Diumenge 29N

Benvolguts/des companys/es,

El proper diumenge 29 de novembre a les 12:00h farem l’Acte Nacional d’inici de campanya de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència. En aquest acte hi intervindran representants de les Comissions Organitzadores de tot el país, és a dir, vosaltres. Aquest és el vostre acte, el nostre acte de país, per demostrar la força que té el moviment que entre totes i tots estem construint.

Volem aprofitar la trobada, i de les 10:00h i fins les 12:00h convocarem el Consell Plenari, aquesta vegada de formació de voluntaris, en el mateix recinte del Fòrum.

No disposem, ni volem, de cap subvenció pública, i és per això que haurem de pagar una petita entrada de 5€ pels voluntaris i adherits a les Comissions Locals (teniu prioritat per comprar-la fins el dilluns 23 de novembre) i de 10€ pel públic en general (a partir del 23 de novembre al compte corrent i el dia de l’acte a taquilla). Haureu de fer l’ingrés individual o col·lectiu al compte corrent de la Caixa de Pensions: 2100/3084/89/2200404263. Guardeu el resguard, serà la vostra entrada.

Per concretar i consensuar amb tothom les Comissions Locals que intervindran en nom de totes i tots ens posarem en contacte amb vosaltres a partir de la setmana que ve. Us proposarem un criteri objectiu de proporcionalitat i territorialitat. El representant que intervindrà en nom de cada Comissió Local el decidirà la pròpia Comissió.

Som-hi !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada